Wie ben ik?

Ik ben juf Sjak Leeflang en ik sta inmiddels al meer dan 30 jaar voor de klas. Ik heb ondertussen veel ervaring in de groepen 3 t/m 8 én met kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Momenteel werk ik met veel plezier parttime in groep 4/5.

Plezier in leren is heel belangrijk. Soms zijn kinderen dat even kwijt omdat ze vastlopen met de geboden leerstof op school. Ik probeer vanuit mijn positieve benadering het zelfvertrouwen en het plezier in leren weer terug te brengen: Vaak is een duwtje in de goede richting genoeg om het zelfvertrouwen en de leerprestaties te verbeteren.

De begeleiding van uw kind vindt plaats bij mij thuis in een speciaal hiervoor ingericht klaslokaal met eigen ingang. Het Xtra Les lokaal is vanaf schooljaar 2019-2020 geopend op donderdag en vrijdag. Woensdagen in de even weken zijn de inhaallessen. Bellen kan natuurlijk altijd. Ik werk 1 op 1. Zo bent u er van verzekerd dat uw kind alle aandacht krijgt. Hierbij maak ik gebruik van moderne hulpmiddelen en ik probeer zo veel mogelijk aan te sluiten bij de methoden van de school. Vanzelfsprekend houd ik  u op de hoogte van de vorderingen van uw kind.